KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi bør vinne sånne kamper

Jeanett Kristiansen var selve sikkerheten selv på sjumeterne mot Stabæk, men bommet på muligheten til å utlikne like før slutt. Hun er naturlig nok ikke spesielt fornøyd etter sesongens første serietap og det andre tapet på rad på en uke.

–  Det er veldig skuffende, for Stabæk er et lag vi skal vinne over, men det gjorde vi dessverre ikke. Vi vinner og taper sammen, så nå må vi bare jobbe videre, sier Kristiansen til KRS247.

Hun ble toppscorer for Vipers og scoret fire av disse på straffe, men satte ballen utenfor på stillingen 26-27 med ett minutt igjen på tavla.

– Jeg vil ikke si at den bommen er grunnen til at vi taper, men jeg blir selvfølgelig forbanna fordi jeg skal sette de straffene. Og når det virkelig gjelder skal dem sitte, men jeg gjorde ikke det. Jeg tenkte inni meg at jeg skulle ta noen finter før jeg skjøt, men det gjorde jeg ikke. Men grunnen til at vi taper kommer mye tidligere, sier Vipers’ nummer 20 og viser blant annet til at de var veldig utålmodige i store deler av kampen.

– Vi går litt på enkle sjanser og tar de første sjansene istedet for å holde ballen i gang. Så det må vi bare jobbe med og få selvtilliten tilbake rett og slett, sier Jeanett Kristiansen.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/289037861″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]