KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi avslutter med stil

Dette kommer kontant fra formann i KIF Håndball, Sven Erik Jensen i forkant av sesongavslutningen mot Haugaland i Gimlehallen på lørdag. Klubben kan avslutte sesongen på en sjuendeplass i sin andre sesong på rad i 1. divisjon.

– Vi lover i utgangspunktet at forholdene skal ligge til rette for stinn brakke, seier og ellevill jubel. Det som kommer til å skje er at gutta først og fremst skal ta to poeng, så skal vi ha stinn brakke. Derfor er det gratis inngang, i pausen vil det være litt underholdning og utlodning av veldig fine premier, forteller Jensen til KRS247.

– Hva gjør det med hele apparatet rundt at KIF har klart å etablere seg i divisjonen?
– Vi som har vært med litt tidligere føler en glød blant hele gjengen. Vi hadde et kickoff i uka og da var det en 40-50 stykker som meldte seg til tjeneste der de skulle være aktive på kampene fremover, forteller speaker Bengt Dalvoll.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/316400449″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]