Annonse

– Vi avslutter med stil


Speaker Bengt N. Dalvoll og formann Sven Erik Jensen i KIF - Foto: Alf Otto Fagermo

Dette kommer kontant fra formann i KIF Håndball, Sven Erik Jensen i forkant av sesongavslutningen mot Haugaland i Gimlehallen på lørdag. Klubben kan avslutte sesongen på en sjuendeplass i sin andre sesong på rad i 1. divisjon.

– Vi lover i utgangspunktet at forholdene skal ligge til rette for stinn brakke, seier og ellevill jubel. Det som kommer til å skje er at gutta først og fremst skal ta to poeng, så skal vi ha stinn brakke. Derfor er det gratis inngang, i pausen vil det være litt underholdning og utlodning av veldig fine premier, forteller Jensen til KRS247.

– Hva gjør det med hele apparatet rundt at KIF har klart å etablere seg i divisjonen?
– Vi som har vært med litt tidligere føler en glød blant hele gjengen. Vi hadde et kickoff i uka og da var det en 40-50 stykker som meldte seg til tjeneste der de skulle være aktive på kampene fremover, forteller speaker Bengt Dalvoll.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer