Annonse

– Utrolig gøy å spille


Foto: Alf Otto Fagermo

Regina Gulbrandsen ble naturlig nok kåret til banens beste spiller, etter å ha vært veldig delaktig i hvorfor Stabæk klarte å vinne sin tredje kamp på rad i Grundigligaen.

– Det var utrolig mye folk i hallen og skikkelig god stemning. Det var en slitsom kamp for oss, for jeg følte vi holdt tett følge hele veien, så det var litt åpent på hvem som skulle gå av med seieren egentlig, forteller Gulbrandsen til KRS247.

Hun hadde aldri trodd de skulle klare å vinne i Aquarama, men hun er klar på hvorfor de klarte å redde i land en seier.

– Vi er tøffe bakover og har en bra redningsprosent og vi spiller som et lag fremover. Det er ikke bare en konkret spiller som utmerker seg, men hele laget. Vi bretter oss godt utover, også har vi litt marginer også på vår side, mener Stabæks keeper som også reddet kampens nest siste mulighet for Vipers, da Jeanett Kristiansen prøvde seg fra straffemerket på stillingen 26-27 til Stabæk.

Hvor viktig var det å få en slik seier?
– Det er veldig viktig for oss, som begynte med minuspoeng, så alle poengene teller og en seier i Aqurama er en bonus for oss. Og vi får litt ekstra selvtillit og guts når man kan måle seg mot de beste, så det er en skikkelig sånn positiv boost inn i laget, avslutter Stabæks nummer én.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer