Annonse

Tror på heltent hjemmelag


Arkivfoto: Pål Lomeland

Vipers-trener Gunnar Pettersen har vært klar overfor sine spillere hele uka at det er kamper som i kveld mot Molde klubben lever av. Serien er det viktigste for klubben, og dermed for spillerne. Han tror ikke motivasjon og innsats blir et problem i kveld, etter gode resultater i det siste.

– Spesielt den siste kampen mot Lublin var jo veldig bra. Der spiller vi opp mot maks, og det som er utfordringen er når man skal ut i seriekamp og møte et av lagene som ligger nederst, sier Pettersen til KRS247.

– Hvordan er det å motivere spillerne etter å ha slått Lublin hjemme?

– Det er ligaen vi lever av. Hvis vi ikke klarer å omstille har vi ingenting i e-cup å gjøre. Denne kampen blir ikke noen walkover, advarer treneren.

Vipers tapte 10 poeng på slike kamper, påpeker treneren som gir seg etter denne sesongen. Han sier spillerne virket tente på trening i går, og han er optimistisk.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer