KRS247.no

Henter værvarsel...

Tror på heltent hjemmelag

Vipers-trener Gunnar Pettersen har vært klar overfor sine spillere hele uka at det er kamper som i kveld mot Molde klubben lever av. Serien er det viktigste for klubben, og dermed for spillerne. Han tror ikke motivasjon og innsats blir et problem i kveld, etter gode resultater i det siste.

– Spesielt den siste kampen mot Lublin var jo veldig bra. Der spiller vi opp mot maks, og det som er utfordringen er når man skal ut i seriekamp og møte et av lagene som ligger nederst, sier Pettersen til KRS247.

– Hvordan er det å motivere spillerne etter å ha slått Lublin hjemme?

– Det er ligaen vi lever av. Hvis vi ikke klarer å omstille har vi ingenting i e-cup å gjøre. Denne kampen blir ikke noen walkover, advarer treneren.

Vipers tapte 10 poeng på slike kamper, påpeker treneren som gir seg etter denne sesongen. Han sier spillerne virket tente på trening i går, og han er optimistisk.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/241773958″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]