Annonse

Tror de klarer å vinne mot Metz


Arkivfoto: Daniel Skutle Ulloa

Daglig leder i Vipers Kristiansand, Terje Marcussen, har det hektisk før den foreløpig siste hjemmekampen i Champions League spilles i kveld. Det er Metz som kommer på besøk til det som ser ut til å være et fullsatt Aquarama.

– Det blir stappfullt antar jeg. Vi har enda cirka 100 ledige plasser, så men de kommer de få timene frem til kampstart, sier Marcussen til KRS247.

Denne uken ble det klart at de skal spille sin andre cupfinale på sju år, nemlig mot Stabæk den 29. desember.

– Vi har vært nærme tidligere år også, men nå skal vi endelig til Spektrum. Vi hadde kanskje trodd det ble Larvik, men det blir også vanvittig gøy å møte Stabæk, sier han og understreker at det nok ikke kan bli like enkelt å vinne som da de overkjørte laget i serien tidligere i høst.

– En cupfinale vil være nerver, det vil være en annen innpakning, men i utgangspunktet skal vi være et bedre lag enn de og det skal være lette å spille mot Stabæk enn det er å spille mot Larvik, sier Terje Marcussen.

Når Metz kommer på besøk til Aquarama i kveld ligger de på topp med seks poeng. Vipers på sin side har bare to poeng og kan risikere å være ute av ligaen før hovedrunden. Men magefølelsen hos Marcussen er positiv.

– Jeg tror vi kommer til å fortsette det gode spillet vi hadde mot Storhamar og jeg tror vi kommer til å levere. Og med en full hall og skikkelige hjemmesupportere så skal vi vinne med fire eller seks mål, sier han.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer