Annonse

Tror de både kan vinne og tape mot alle tre


Arkivfoto: Alf Otto Fagermo

Søndag venter den tøffeste oppgaven for Vipers Kristiansand når Metz tar imot de rosa i Metz Arena til tidenes første Champions League-kamp for Vipers og landslagsspiller Linn Jørum Sulland har blandede følelser med tanke på avansement.

– Sånn som jeg ser på det nå så kan vi faktisk slå alle og vi kan tape for alle, så det er jo helt nytt. Det er vanskelig å sammenligne vårt lag med dem. Vi har jo ikke møtt mye motstand hjemme heller enda. Jeg synes vi gjorde en solid jobb borte i Danmark (35-30 mot Silkeborg og 30-24 mot Midtjylland, red. anm), som viste litt at vi kan slå Champions League-lag. Men det gjenstår å se. Det litt kule med dette er at vi vet ikke, vi må bare gi alt også ser vi hva som står på tavla til slutt, sier Sulland til KRS247.

Molde ble slått 36-24 i Aquarama i går og landslagsspilleren er klar på at de må bli flinkere bak skal de klare å sikre to livsviktige poeng på søndag.

– Vi må spille vårt spill og løpe fra start til slutt og håpe at vi klarer å kjøre tempoet nok, samtidig så må vi sette opp standarden i forsvar som de gjør, altså det må være på kanten til grisete fra start, sier hun.

Oppgjøre borte mot Metz spilles søndag kl. 19:00 og kan oppleves blant annet live på storskjerm på Harvey’s i Kristiansand eller på Viasat4, mens andre kamp i Champions League er mot Budućnost fra Montenegro. Den går lørdag 14. oktober i Aquarama kl. 16:00.

Hør hele intervjuet med Linn Jørum Sulland etter Molde-kampen her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer