Annonse

Tok to livsviktige poeng


Sebastian Schultz Hansen tok flesteparten av KIFs sjumetere mot Lillestrøm - Foto: Alf Otto Fagermo

KIF klatret over nedrykkstreken etter at Lillestrøm ble slått 23-17 i Gimlehallen i kveld. Men de måtte slite for poengene etter å ha fått en ganske trå start.

Preben Nilsen, hovedtrener (Foto: Alf Otto Fagermo)

– Vi hadde jo en relativt begredelig 1. omgang, det tror jeg vi alle kan være enige om, så tok vi det desto igjen i 2. omgang og kjørte over Lillestrøm i 2. omgang, sier hovedtrener Preben Nilsen til KRS247.

Og han var aldri i tvil om at de hadde det som skulle til for å sikre seieren mot laget fra øst.

– Vi kom egentlig til ganske mange gode sjanser, men det var at keeperen til Lillestrøm (Stian Mathisen, red. anm) stod veldig bra, men vi visste at normalt sett så varer ikke det en hel kamp. Og vi regnet med at i 2. omgang kom det til å bli andre boller og da ga vi instruker om å sette ballene litt opp i mål istedet for å bare skyte ned og det funket bra, sier Nilsen videre.

Men det var ikke bare Lillestrøm som hadde en god keeper, i andre enden av banen stod en mann kledd i grønt som hadde en skikkelig god dag på jobben. Noe som også ble kronet med en bestemannspris.

– Jeg synes alle var dritgode, det var gøy å stå bak der. Gutta var heltente og jeg synes alle fortjente den prisen, sier Adin Sehovic.

Adin Sehovic (Foto: Alf Otto Fagermo)

– Hvor viktige var de to poengene i dag?
– Veldig viktige. Hvis du ser på tabellen så er det et rotterace mellom tre-fire lag og hvert poeng er superverdifullt, sier Sehovic som trivdes på den blå parketten i Gimlehallen.

– Det var gøy atmosfære, mye folk. Det er gøy å spille viktige kamper, sånn er det, sier keeperen.

Kampfakta

Kristiansand IF – Lillestrøm TH 23-17 (7-9)
Tilskuere: 207
Toppscorer KIF: Sebastian Schultz Hansen (8).
Toppscorer LTH: Eirik Hornnes Hybertsen (8).
Utvisninger: KIF: 6x2min, LTH: 1x4min, 4x2min.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer