Annonse

– Tøffeste eliteseriekampen


Foto: Alf Otto Fagermo

De nybakte norgesmesterne i Vipers kan ikke ligge på latsiden for lenge. Nå begynner et hardkjørt med tolv kamper frem til og med 14. februar. Det tilsvarer to kamper i uken og alle er minst like viktige. Den første er borte mot Larvik.

– Jeg tror at forsvars- og målvaktspillet blir viktigst, men jeg tror nok det laget som har mest ork og krefter som vinner denne kampen her, sier Vipers-trener Kenneth Gabrielsen til KRS247.

Der Vipers spilte cupfinale forrige uke, har flesteparten av Larviks spillere hatt spillefri i sju uker. Det tror treneren kan prege noe av kampen i kveld i Bergslihallen.

– Jeg er ikke sikker på at det kommer til å bli en fin kamp, men jeg tror det blir en spennende kamp der begge lag har gjort noen rokkeringer i konseptet sitt så det er nok noen endringer som kan overraske kampbildet tenker jeg, sier Gabrielsen.

Avkast i Bergslihallen er kl. 20:30. Og etter Larvik ser kampprogrammet slik ut for de rosa.

– lørdag 6. januar 17:00: Issy Paris (h)
– søndag 13. januar 16:00: København (b)
– onsdag 17. januar 18:30: Glassverket (h)
– søndag 20. januar 16:00: Lada (b)
– onsdag 24. januar 18:30: Byåsen (b)
– søndag 27. januar 17:00: Lada (h)
– onsdag 31. januar 18:30: Stabæk (h)
– lørdag 3. februar 20:30: Issy Paris (b)
– onsdag 7. februar 18:30: Sola (h)
– lørdag 10. februar 17:00: København (h)
– onsdag 14. februar 18:30: Molde (b)

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer