KRS247.no

Henter værvarsel...

Tøff januar og februar for Vipers

Når Vipers får tilbake sine medaljevinnere fra det norske og nederlanske landslaget, skal disse hedres allerede ved første hjemmekamp etter nyttår. Den kampen markerer starten på en veldig tøff periode for klubben.

– Vi har syv kamper i januar. Det er med å bidra til at vi må fortelle en historie som gjør at folk kommer på de fire hjemmekampene, forteller daglig leder Terje Marcussen.

Den aller første hjemmekampen mot Nordstrand skal preges av at laget skal hedre sine medaljevinnere. Klubben skal nyte godt av spillernes bragder.

– Det er ingen tvil om at den prestasjonen som både Norge og Nederland gjorde under EM var meget bra, og at det drypper litt på oss her i klubben. Hele Grundigligaen er styrket av det som har skjedd, sier Marcussen.

Rent kortsiktig skal spillerne hedres med en litt høytidelig markering med ordfører Harald Furre til stede. Videre håper Marcussen nå at lokale jenter skal la seg inspirere av det klubbens ambassadører har fått til.

– Vi får håpe på sikt at noen lokale jenter får den samme muligheten som våre tre medaljevinnere, og tar den muligheten.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/238673739″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]