Annonse

Tøff januar og februar for Vipers


Daglig leder i Vipers, Terje Marcussen. | Foto: Helge Martin Markussen

Når Vipers får tilbake sine medaljevinnere fra det norske og nederlanske landslaget, skal disse hedres allerede ved første hjemmekamp etter nyttår. Den kampen markerer starten på en veldig tøff periode for klubben.

– Vi har syv kamper i januar. Det er med å bidra til at vi må fortelle en historie som gjør at folk kommer på de fire hjemmekampene, forteller daglig leder Terje Marcussen.

Den aller første hjemmekampen mot Nordstrand skal preges av at laget skal hedre sine medaljevinnere. Klubben skal nyte godt av spillernes bragder.

– Det er ingen tvil om at den prestasjonen som både Norge og Nederland gjorde under EM var meget bra, og at det drypper litt på oss her i klubben. Hele Grundigligaen er styrket av det som har skjedd, sier Marcussen.

Rent kortsiktig skal spillerne hedres med en litt høytidelig markering med ordfører Harald Furre til stede. Videre håper Marcussen nå at lokale jenter skal la seg inspirere av det klubbens ambassadører har fått til.

– Vi får håpe på sikt at noen lokale jenter får den samme muligheten som våre tre medaljevinnere, og tar den muligheten.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer