KRS247.no

Henter værvarsel...

To talenter til Vipers

Etter kampen mot Vipers var det to Stabæk-spillere som ble igjen litt lenger i Kristiansand. Henny Reistad og Josefine Intelhus gjorde en god figur mot Vipers på onsdag i 30-28-kampen. Neste sesong spiller de i rosa.

– Vi har fått en midt og venstrebeck i Henny Reistad som er ekstremt talentfull. En av de absolutt beste i sin årsklasse og har faktisk vært en av de beste spillerne i Eliteserien i år. Så i kampen at hun herjet med oss til tider, er et kjempetalent og så har vi fått Josefine Intelhus. Hun er en venstrehendt bakspiller med et internasjonalt skudd som vi gleder oss til å utvikle videre her i Vipers, forteller trener Kenneth Gabrielsen til KRS247.

Begge spillerne har signert kontrakter som begynner i sommer og vil strekke seg over tre år. For både Reistad og Intelhus blir det stort å komme til et lag som kjemper i toppen av serien i motsetning til Stabæk som sliter i bunn.

– Det er jo det som har vært drømmen å få spille for Norges beste lag og nå de målene en har lyst til, som er å forhåpentligvis spille på landslaget og når man da trener med så mange gode spillere hver dag, så tror jeg det er veldig bra med tanke på mål jeg har for meg selv, sier Josefine Intelhus.

Men fokus for begge nysigneringene er å hjelpe Bærumslaget beholde plassen i serien.

– For vi har ikke tatt så mange poeng som vi skulle ha ønsket, men jeg har veldig troen på at det vil gå, sier Reistad.

Hør mer her.