Annonse

Tildelt plass i EHF-cupen


Arkivfoto: Alf Otto Fagermo

Til tross for at Vipers Kristiansand ikke kvalifiserte seg til europacupen etter at både serie- og sluttspillet i Grundigligaen var fullført, er det nå klart at det blir europacupspill for kommende sesong.

EHF-cupen er den nest beste turneringen bak Champions League og Vipers vil gå inn i andre kvalifiseringsrunde som spilles i midten av oktober.

Det skal dreie seg om at flere andre europeiske klubber som egentlig hadde kvalifisert seg for spill i EHF-cupen som trakk seg og derfor fikk Vipers Kristiansand en ledig plass i denne cupen som totalt består av 61 lag.

– Det betyr at vi fortsatt får være med i Europa som vi har som mål. Det er viktig at vi får trent på å spille kamper på et europeisk høyt nivå, sier daglig leder i Vipers, Terje Marcussen, til Fædrelandsvennen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer