Annonse

Tihomir Baltic ny KIF-trener


KIF Håndballs nye herrelagstrener, Tihomir Baltic. | Foto: kif.no

KIF Håndball lanserte i går sin nye trener for herrelaget. Kroaten Tihomir Baltic forlater trenerteamet i ØIF Arendal og går inn som hovedtrener for Sørlandets nest beste herrehåndballklubb. Styreleder for KIF Håndball, Hallgeir Oftedal, mener Baltic tar med seg stort engasjement og stor faglig tyngde.

– Han er veldig klar på at man skal bygge opp et lag som skal vise muskler, forteller Oftedal til KRS247.

Baltic har en lang og sterk karriere med landslagsspill og en god klubbkarriere, og var en ving med stor fart i sin tid som spiller. Han kommer til KIF som en del av samarbeidsavtalen klubben har med ØIF. Oftedal mener at klubben viser ambisjoner med å hente en trener med den CV-en Baltic innehar.

– Han har en solid bakgrunn som spiller og er universitetsutdannet som trener i Zagreb. Vi håper han kan stabilisere oss og bringe oss videre oppover i neste trinn.

Hør hele intervjuet her.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer