Annonse

– Tertnes kan komme med alt mulig


Foto: Alf Otto Fagermo

Fungerende Vipers-trener Kristine Lunde Borgersen advarer mot å ta lett på oppgaven hjemme mot Tertnes, til tross for seksmålsseier i Bergen.

– For at vi skal vinne sammenlagt må vi være skjerpa. Tertnes kan komme med alt mulig, så vi må være godt forberedt, sier treneren til KRS247.

Hun omtaler seksmålsledelsen fra den første kampen som et greit utgangspunkt.

– Det er ikke mye. Det er et greit utgangspunkt, men det kan likevel gå galt. Tertnes har sikkert lavere skuldre nå og skal bare ut og ha det gøy. Da kan alt skje, sier Lunde Borgersen.

Hun er likevel trygg på at jentene klarer å ta seg videre, såfremt de er på.

– Vi må være klare. Vi må fokusere på det. Det er da det er gøyest å spille håndball.

– Hvordan er stemningen i laget etter kampen i Bergen?

– Stemninga er fin, men vi var ganske klar over at det var flere ting vi gjerne vil forbedre allerede rett etter kampen. De tingene vi slet med i første omgang løste vi i andre omgang, og så kom det noen nye utfordringer som vi løste på slutten. Det må være god konsentrasjon og tålmodighet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer