Annonse

Tar presset av egne spillere


Foto: Pål Lomeland

Et fullsatt Aquarama vil bety mye for Vipersspillerne i kveld. Vipers må vinne for å holde liv i drømmen om europacupspill neste sesong. Likevel mener lagets fungerende hovedtrener, Kristine Lunde Borgersen, at presset ligger på Tertnes foran kveldens kamp.

– Jeg føler ikke det ligger så mye press på oss. De ligger over oss på tabellen, men vi har veldig lyst til å ta disse poengene og se om vi kan klatre litt de siste kampene. Vi kan bare gå ut og spille fritt, egentlig, sier Lunde Borgersen til KRS247.

Hun leder laget i Gunnar Pettersens fravær, og skryter av lagets inngang til kampen.

– Jeg tror det blir en god kamp. Vi har trent veldig bra i den perioden det har vært kampfri i ligaen. Vi gleder oss veldig til denne, og tror det blir en spennende og jevn kamp.

Den tidligere Vipersspilleren håper at Kristiansandspublikummet nå mobiliserer til det som blir en viktig kamp for laget i Aquarama.

– Det hadde vært perfekt! Full hall! Det hadde gjort mye for oss.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer