Annonse

Tar med seg sønn og topplag til Kristiansand


Arkivfoto: Pål Lomeland

På lørdag er det klart for den siste kampen i 1. divisjon for KIF Håndball og det er Sandefjord som kommer på besøk. Det betyr et gjensyn med en stor håndballpersonlighet.

– Det er det faktisk. Det er Gunnar Pettersen. Han har en ekstremt lang fartstid innen håndballen generelt, landslagsspiller, landslagstrener, Vipers-trener og han har også med seg sønnen sin Simen, som ser ut til å bli et nytt stjerneskudd fra den familiegreina. Dette er fryktelig spennende, sier Jonny Vildalen fra KIF til KRS247.

De gråhvite tar imot et Sandefjord som ligger på 3. plass til årets siste kamp i Gimlehallen og avslutningen på 2017-delen av årets sesong blir markert på en spesiell måte.

– Vi inviterer gamle håndballspillere fra 80-, 90- og 2000-tallet til kampen for å få litt engasjement, litt glede igjen. Vi er veldig interessert i å få pratet med alle de unge, altså foreldrene tar med seg, de gamle spillerne tar med seg de unge for å se håndball i Gimlehallen som den skal sees, sier Vildalen.

KIFs kamp mot Sandefjord har avkast i Gimlehallen på lørdag kl. 18:00.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer