Annonse

Tar ikke lett på Halden


Foto: Alf Otto Fagermo

I kveld kan Vipers sikre europacupspill neste sesong. Hvis de rosa og svarte kan vinne med like mange mål mot Halden som Tertnes eventuelt slår Rælingen med. Fungerende hovedtrener Kristine Lunde Borgersen mener trøkk og tempo skal være nok til å få jobben gjort.

– De fleste spillerne er klare for å fighte i dag. Det er mange som blir her til neste år som har lyst til å spille europacup. Jeg vet at mange av de som ikke skal være her neste år, spiller for mye annet. De er i god form de også så jeg tror alle vil gi alt, sier Borgersen til KRS247.

Hun advarer mot kveldens motstander, som ligger trygt midt på tabellen.

– Det er et lag som har mange gode kvaliteter som kan være vanskelig å stoppe. De kan også spille med lave skuldre. Det kan bli en spennende og jevn kamp.

Hun håper på at publikumsstøtten i kveld blir som den har vært gjennom hele sesongen.

– Publikum har støttet oss kjempebra. Det hadde vært veldig gøy om det var fullt eller veldig mange på tribunene i dag.

Kampen starter klokken 18.00 i Aquarama.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer