Annonse

Tapte stort mot serielederen


Fra fjorårets kamp mot Larvik. | Foto: Pål Lomeland

Foran over 2200 tilskuere i Aquarama ble igjen Larvik for sterke i dagens kamp i Grundigligaen. Vipers tapte 32-18 og tapte igjen terreng til lagene foran på tabellen.

Vipers fikk en glimrende start på kampen med en veldig god redning på et skudd fra Nora Mørk og et straffemål ved Ulrika Olsson. Men hun skapte selv en straffe i motsatt ende og sørget for at landslagsspiller Nora Mørk fikk ta straffe bare minuttet senere.

Etter fem minutter var stillingen 2-2 og etter at Larviks Tine Stange satte inn 3-2 til serielederen, var slaget tapt for Vipers. Med mange tekniske feil og skudd utenfor mål, klarte hjemmelaget bare å score åtte mål til før pause. Det hjalp lite siden Larvik ledet 18-10.

Da lagene kom ut igjen til 2. omgang, kunne det nesten virke som at Larviks keeper Sandra Toft hadde bestemt seg for å stenge buret. For etter at begge lag fikk satt inn hver sine mål, var det stort sett bare Larvik som fikk til noe i angrep resten av omgangen.

Vipers sin toppscorer ble igjen Lynn Knippenborg, men hun fikk bare satt inn fire fulltreffere. Toppscorer hos Larvik ble Nora Mørk med 9 mål på 16 skudd og Tine Stange satte inn 8 mål på 8 skudd. Med dagens resultat ser det ut som at Larvik nok en gang styrer mot et nytt seriemesterskap. Det er tøffe kamper som venter for begge lag allerede i helgen.

Vipers tar imot Krim fra Slovenia på lørdag hjemme i Aquarama, mens Larvik møter Budapest i Champions League. Neste seriekamp er Oppsal på bortebane.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer