KRS247.no

Henter værvarsel...

Tapte første åttedelsfinale

Vipers fikk hard motstand i sluttspillet til Grundigligaen i dag og tapte med fire mål mot Storhamar.

– Dette var en tøff bortekamp. Vi lager åtte mål de første ti minuttene og scorer bare 11 de neste 50 minuttene. Vi spiller oss til mange sjanser, men er ikke dyktige nok på skuddene, sier assistentrener for Vipers, Morten Løvø til KRS247.

Det betyr at Vipers må vinne returkampen med minst fem mål for å sikre avansement til kvartfinalene.

– Det skal vi klare, sier en offensiv Løvø før hjemmekampen i Aquarama.

Det var en ganske jevn kamp og til pause ledet Storhamar bare med ett mål. Men utover i andre omgang klarte Storhamar å sikre seg en ledelse som Vipers aldri tok igjen og tapte til slutt 23-19.

Kampens desidert beste spillere var Ellen Marie Folkvord, Betina Riegelhuth og Tonje Enkerud, som til sammen stod for 18 av Storhamars 23 scoringer, mens det var Thorey Rosa Stefansdottir og Vilde Kaurin Jonassen hos Vipers som scoret flest mål med fire scoringer hver.

Vipers tar imot Storhamar til returkamp i Aquarama nå på lørdag klokken 18:00.