Annonse

Svett daglig leder både før og under kamp


Daglig leder i Vipers, Terje Marcussen, deltar i riggingen før kamp. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Daglig leder i Vipers, Terje Marcussen, møter opp 5-6 timer før kampstart for å starte riggingen i Aquarama. Salen må rigges om fra å være gymsal til kamparena i Grundigligaen, og da må alle i sving.

– Jeg svetter ganske mange ganger i løpet av kampdag. Det gjør alle andre som hjelper til også, sier Marcussen til KRS247 mens han lemper flaskevann.

– Alle tribunene må ut. Her er det russegutter som gjør en innsats sammen med Håland Vaktmesterservice. Så har vi alt som skal opp i rommene til VIP-arrangement og kioskene. Det ligger mange titalls timer bak hvert arrangement for å rigge dette til.

Det er heldigvis ganske lystbetont i disse dager. Tre strake seire i serien, deriblant borteseire mot Byåsen og Tertnes, gjør den tunge løftingen adskillig lettere. Han vil ikke analysere kampene som er spilt, i frykt for å bli ledd av. Han orket likevel ikke å se kampene mot Tertnes og Byåsen i sin helhet, og vil heller snakke om kveldens kamp mot Fredrikstad.

– Sist vi hadde de her, tapte vi med 6-7 mål. Vi skulle ha fest etterpå, og det var ikke en særlig gøyal fest.

– Det er Spektrum som er målet, er det ikke?

– Det vil det jo alltid være, så avhenger det av trekningen vi får. Det blir ikke noen lett kamp i kveld hvis vi ikke kommer fort foran og de gir opp ganske kjapt, sier Marcussen.

Fredrikstad topper divisjonen under Vipers, og Marcussen håper på så mange tilskuere som mulig for å sikre støtte til jentene.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer