KRS247.no

Henter værvarsel...

Svett daglig leder både før og under kamp

Daglig leder i Vipers, Terje Marcussen, møter opp 5-6 timer før kampstart for å starte riggingen i Aquarama. Salen må rigges om fra å være gymsal til kamparena i Grundigligaen, og da må alle i sving.

– Jeg svetter ganske mange ganger i løpet av kampdag. Det gjør alle andre som hjelper til også, sier Marcussen til KRS247 mens han lemper flaskevann.

– Alle tribunene må ut. Her er det russegutter som gjør en innsats sammen med Håland Vaktmesterservice. Så har vi alt som skal opp i rommene til VIP-arrangement og kioskene. Det ligger mange titalls timer bak hvert arrangement for å rigge dette til.

Det er heldigvis ganske lystbetont i disse dager. Tre strake seire i serien, deriblant borteseire mot Byåsen og Tertnes, gjør den tunge løftingen adskillig lettere. Han vil ikke analysere kampene som er spilt, i frykt for å bli ledd av. Han orket likevel ikke å se kampene mot Tertnes og Byåsen i sin helhet, og vil heller snakke om kveldens kamp mot Fredrikstad.

– Sist vi hadde de her, tapte vi med 6-7 mål. Vi skulle ha fest etterpå, og det var ikke en særlig gøyal fest.

– Det er Spektrum som er målet, er det ikke?

– Det vil det jo alltid være, så avhenger det av trekningen vi får. Det blir ikke noen lett kamp i kveld hvis vi ikke kommer fort foran og de gir opp ganske kjapt, sier Marcussen.

Fredrikstad topper divisjonen under Vipers, og Marcussen håper på så mange tilskuere som mulig for å sikre støtte til jentene.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/285105477″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]