Annonse

Storseier mot Storhamar


Linn Jørum Sulland ble toppscorer mot Storhamar med 10 mål - Arkivfoto: Alf Otto Fagermo

Vipers klatret til tabelltopp etter å ha vunnet 34-25 i den første av to bortekamper mot Storhamar.

Foran 1704 tilskuere i Boligpartner Arena tok de rosa kommando første stund og ledet 10-4 etter drøye halvspilt 1. omgang. Seks mål var også ledelsen til pause da stillingen var 15-9.

Utover i 2. omgang satte Linn Jørum Sulland, Tonje Refnes, Vilde Jonassen og Jeanett Kristansen inn fullteffere på fulltreffere og Sulland endte til slutt opp med 10 av Vipers’ 34 mål, mens Jeanett Kristiansen noterte seg for totalt sju mål.

Toppscorer og banens beste hos Storhamar ble Heidi Løke med sju mål.

Vipers ligger nå helt på topp av Grundigligaen med 14 poeng, det er samme poengsum som Storhamar, men de rosa har en mye bedre målforskjell på de åtte første kampene.

Men på tirsdag venter nok en tøff bortekamp på Hamar, når det er klart for semifinale i cupen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer