KRS247.no

Henter værvarsel...

Storseier mot Sola

Kenneth Gabrielsen ville ikke gjøre det for spennende i den andre hjemmekampen på rad i eliteserien da Sola gjestet Aquarama onsdag kveld. Det førte til en seier med en margin på 14 mål og godt spill av så å si samtlige Vipers-spillere.

– Vi var litt skarpere på det meste i dag, synes vi løper mye og det er bra intensitet i det vi gjør. Nå er det fullt fokus på å lade opp til lørdagen og vi klarte å komme oss bra uten skader, forteller Gabrielsen til KRS247 etter at Vipers hadde slått Sola 34-20.

Han er også tålig fornøyd med at de unngikk flere enn tjue baklengsmål mot laget som er nummer sju på tabellen.

– Vi skulle gjerne hatt dem nede på 16-17, men det er godkjent. Det er et lag som løper mye og det blir en del ballkontroller, sier treneren.

– Hva tror du dere må bli bedre på før lørdag?
– Det er alltid mye vi må bli bedre på, men det er litt timing og det å spille på litt mindre marginer til tider, men de må ligge der også. Det blir en helt annen kamp og det er sånn når vi spiller e-cupkamper at nivået er så ekstremt mye høyere, sier Kenneth Gabrielsen som håper folk møter opp på lørdag.

– Den Lada-kampen får vi bare glemme for vi har lyst til å prestere i Europa og København leder den danske ligaen og er et veldig godt lag, så hvis vi klarer å få mange mennesker i hallen så vil det hjelpe ekstremt mye med full brakke her blir det vanskelig for København, sier treneren.

Men det kan fort bli en risiko for at det ikke vil komme mye folk til kampen fordi Lada møter Issy Paris til den siste gruppespillkampen allerede klokken 13:00 norsk tid på lørdag. Det betyr at allerede to og en halvtime før avkast i Aquarama er resultatet klart. Skulle Issy Paris slå Lada, er både Vipers og København ute av EHF-cupen allerede før de spiller sin siste kamp. Men dersom Lada vinner mot Issy Paris, så vil Vipers gå videre til kvartfinalen med seier mot København.

Slik ser tabellen ut før siste runde:

1. Handball Club Lada 5 4 0 1 135-123 +12 8
2. Issy Paris Hand 5 2 1 2 122-131 -9 5
3. Vipers 5 2 0 3 126-127 -1 4
4. Koebenhavn Haandbold 5 1 1 3 139-141 -2 3