Annonse

– Sola har gjemt seg litt bort


Viperstrener Kenneth Gabrielsen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Vipers-trener Kenneth Gabrielsen mener det har vært vanskelig å forberede seg skikkelig til kampen mot Sola. Det har ikke vært mye lektyre som Gabrielsen har kunnet lese for å vite hva som venter i kveld.

– Jeg er veldig spent. Sola har gjemt seg litt bort i oppkjøringa. Jeg har litt referanser fra Skjærgårdslekene. Det er det eneste jeg veit, sier treneren til KRS247.

Han føler likevel at han vet en del om laget som serieåpner som bortelag i Aquarama.

– De har Tonje Nøstvold og Anna Bjørke Kallestad, altså noen typer der som kan gjøre det vanskelig for oss. Vi må være ordentlig på i dag!

– Hva skal vi få se av Vipers i kveld?

– Vi har vært veldig opptatt av å få et forsvar til å fungere. Vi er veldig opptatt av å spille den raske håndballen vi skal spille. Vi ønsker å styre kamper fra A til Å. Det er gameplan.

Hør hva Gabrielsen tenker om lagets styrker og svakheter før sesongstart i lydklippet under.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer