Annonse

Skryter av laget etter seieren


Foto: Alf Otto Fagermo

Det endte med fjerdeplass for Vipers Kristiansand i etter 22 spilte kamper i serien. Vipers-trener Kristine Lunde-Borgersen er klar på hvorfor de klarte å ta den viktige plassen.

– Vi er et bra lag, men vi har svingt litt i prestasjonene. Likevel så viser vi at vi er bra nok, sier treneren til KRS247.

I dagens kamp mot Halden fungerte ting bedre enn på lenge.

– Vi er superklare i dag og jobber bra og jobber veldig supersmart. Det er vanskelig for meg å trekke frem enkeltspillere. Det var bra forsvarsarbeid som gjorde Sakura [Hauge] god, hun tar til og med noen hun ikke behøver å ta. Det er også mange både i forsvar og i angrep som tar ansvar, sier Lunde-Borgersen.

Men etter å ha hatt en relativt solid ledelse på ti mål, fikk Halden slippe litt mer til mot slutten av kampen.

– Vi gjorde noen bytter og da ble litt kaos i forhold til det, samtidig som de går ut offensivt og det tar som regel noen minutter å få tak på det. Derfor går det litt sånn opp og ned, sier treneren.

Allerede til uken er det klart for kvartfinaler i cupspillet og der venter trolig Tertnes. De må slås skal det bli europacupspill neste sesong også for de rosa fra Kristiansand.

– Vi skal absolutt slå de, for vi vil gjerne til Europa, sier Kristine Lunde-Borgersen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer