Annonse

Skal gå resten av sesongen uten hjemmetap


Sebastian Schultz Hansen i aksjon mot St. Halvard. | Foto: Finn Sverre Lislevand

Etter tap mot to av seriens sterkeste lag, er gutta i KIF klare til å slå tilbake mot Viking TIF i helgen. Laget, som skal rykke opp på sikt, skal ha avgitt poeng på hjemmebane for siste gang denne sesongen.

– Troen på seier og gløden er der fortsatt. Man merker på aggresiviteten på trening at vi er sultne på å hente to poeng denne helgen, forteller bakspiller Sebastian Schultz Hansen.

– I Gimlehallen skal ikke flere lag hente poeng fra oss, sier han videre.

De unge lokale spillerne har merket at håndballinteressen er økende i byen, og at arbeidet Vipers har gjort også har dryppet litt på deres publikumstall.

– Det Vipers holder på med skaper håndballfeber i byen og vi håper at flere og flere tar turen til Gimlehallen.

Helgens motstander Viking TIF er nyopprykkede og beskrives som entusiastiske og hardtarbeidende, men KIF skal være noe bedre. Kampen spilles i Gimlehallen, søndag klokka 16.00.

Hør hele intervjuet her.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer