Annonse

Ser ikke etter konkrete forsterkninger


Bilde fra sluttspillkampen mellom Vipers og Larvik i 2015. | Arkivfoto: Pål Lomeland

Etter signeringen av Marta Tomac har ikke Vipers konkrete spillere i kikkerten. Det forteller sportsjef i Vipers, Peder Langfeldt. Han er godt fornøyd med stallen slik den er nå.

PederLangfeldt150– Vipers er selvfølgelig alltid på jakt etter forsterkninger, men spørsmålet nå er jo om vi er opp mot grensa av det vi trenger, sier Langfeldt til KRS247.

Han mener troppen per dags dato er god, og han er godt fornøyd med den.

– Vi har samtidig et halvt øye med på det som skjer i markedet.

I dag ble bakspilleren Marta Tomac signert fra Byåsen. Langfeldt er godt fornøyd med den signeringen.

– Vi får inn en veldig god bakspiller i Marta. Hun er en spiller som kan avslutte selv og som er flink til å spille opp sidebackene sine og strekspillerne.

– Trener Gunnar Pettersen har sagt at klubben savner en skytter. Kan Marta bidra der?

– Hun har en god skuddarm i tillegg til et godt hode. Hun er ikke en utpreget skytter som stiger til værs på 10 meter og skyter, men hun har et godt skudd fra bakken spesielt.

Langfeldt håper nå at flere gode spillere ser det gode arbeidet som gjøres i en klubb i utvikling. Han håper at historien om Vipers er i ferd med å få fotfeste i håndballverden.

– Vi gjør i hvert fall det vi kan med å bygge opp vår merkevare, også tar det litt mer tid enn det vi ønsker med å få det ut nasjonalt og internasjonalt. Likevel tror og håper jeg at flere spillere får øynene opp for det gode arbeide som gjøres her nede og skjønner at vi er en spennende klubb.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer