Annonse

Seksmålsseier til KIF


Tihomir Baltic - Foto: KIF.no

Etter å ha ledet klart til pause, ble det spennende mot slutten i Sandneshallen. Men det ble til slutt en ny seier til Kristiansand.

Tihomir Baltics gutter fikk en grei start på kampen mot de blå fra Sandnes og ledet 18-9 til pause, og de var helt oppe i en ledelse på 12 mål frem til halvspilt andreomgang. Men de slapp hjemmelaget litt mer med i kampen og det ble litt spennende mot slutten ved at de også pådro seg noen utvisninger.

Men det ble til slutt 26-20 og KIF står da med to seire av to mulige i herrenes 1. divisjon. Dermed fikk KIF revansje for at Sandnes stakk av med opprykksplassen de ville ha fra 2. divisjon i 2013/2014-sesongen.

Kampens toppscorer ble Andre Inglingstad hos Sandnes med seks mål, mens det var Håvard Berg Vaule som ble KIFs toppscorer med fem mål.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer