Annonse

Regner med at stemmen er tilbake snart


Daglig leder i Vipers, Terje Marcussen. | Foto: Helge Martin Markussen

Det har kostet daglig leder i Vipers, Terje Marcussen, mye energi og stemme å oppleve at Vipers har kommet seg til kvartfinale i cupvinnercupen. Han håper det blir dansk motstand i kvarten og at stemmen er raskt tilbake.

– Det var en opplevelse av dimensjoner å være i Lublin, men når man skulle fighte med nesten to tusen polakker for å bli hørt må man bruke mye energi, sier Marcussen med rusten stemme.

Han håper nå at Vipers kan få møte et lag som har kommet fra mesterligaen. Eller Danmark.

– Vi håper nok kanskje på Viborg. Det er en attraktiv motstander som har vunnet Champions League og har gjort det veldig bra, sier Marcussen.

Han trekker også frem at klubben ønsker seg å møte Krim eller kanskje reise til Paris. Å reise til andre enden av Russland frister ikke like mye. Han ser heller ingen grunn til at eventyret stanser i kvartfinalen.

– Sånn som spillerne spilte i førsteomgang i Polen og også her hjemme er det ikke mange lag som skal være veldig mye bedre enn oss. Både Gunnar Pettersen og flere håndballkyndige at det var bedre enn da vi slo Larvik med seks mål. Det handler om å få det til i de kampene som er igjen i europacupen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer