Annonse

Poengdeling mot Larvik


Arkivfoto: Alf Otto Fagermo

Linn Jørum Sulland ble kampens suverene toppscorer da Larvik tok imot Vipers i Bergslihallen i Grundigligaen i kveld.

Hun fikk inn hele ni fulltreffere, men treffprosenten er bare på 56 prosent siden hun bommet på sju av skuddene. Og det ble mye bom på de andre lagvenninene også hos de rosa, med bare fire av ni fulltreffere for Jeanett Kristiansen og to av fem fulltreffere for Vilde Jonassen. Kristine Lunde-Borgersen klarte ikke å gjenta bedriften fra cupfinalen sist uke og gikk faktisk målløs av banen.

Som Vipers-trener Kenneth Gabrielsen spådde, ble det ikke en fin kamp, spesielt ikke utover i 2. omgang, for på stillingen 13-19 til Vipers etter tolv minutter, tok Larvik timeout.

Denne skulle vise seg å være avgjørende, for da startet opphentingen som ble godt hjulpet av tekniske feil, utvisninger og skudd som enten ble reddet eller gikk utenfor mål. Da det gjenstod ni minutter av omgangen, var stillingen 20-21 og forspranget var nesten spist opp.

Sluttresultatet ble 25-25 der Jeanett Kristiansen scoret det siste målet for Vipers, mens Katrine Lunde reddet skuddet fra Tine Stange på stillingen 25-24 til Larvik.

Vipers leder fortsatt Grundigligaen med 17 poeng på ti kamper, men det er bare ett poeng ned til Storhamar og to poeng ned til Larvik.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer