KRS247.no

Henter værvarsel...

Poengdeling mot Larvik

Linn Jørum Sulland ble kampens suverene toppscorer da Larvik tok imot Vipers i Bergslihallen i Grundigligaen i kveld.

Hun fikk inn hele ni fulltreffere, men treffprosenten er bare på 56 prosent siden hun bommet på sju av skuddene. Og det ble mye bom på de andre lagvenninene også hos de rosa, med bare fire av ni fulltreffere for Jeanett Kristiansen og to av fem fulltreffere for Vilde Jonassen. Kristine Lunde-Borgersen klarte ikke å gjenta bedriften fra cupfinalen sist uke og gikk faktisk målløs av banen.

Som Vipers-trener Kenneth Gabrielsen spådde, ble det ikke en fin kamp, spesielt ikke utover i 2. omgang, for på stillingen 13-19 til Vipers etter tolv minutter, tok Larvik timeout.

Denne skulle vise seg å være avgjørende, for da startet opphentingen som ble godt hjulpet av tekniske feil, utvisninger og skudd som enten ble reddet eller gikk utenfor mål. Da det gjenstod ni minutter av omgangen, var stillingen 20-21 og forspranget var nesten spist opp.

Sluttresultatet ble 25-25 der Jeanett Kristiansen scoret det siste målet for Vipers, mens Katrine Lunde reddet skuddet fra Tine Stange på stillingen 25-24 til Larvik.

Vipers leder fortsatt Grundigligaen med 17 poeng på ti kamper, men det er bare ett poeng ned til Storhamar og to poeng ned til Larvik.