Annonse

– På en god dag slår vi dem


Foto: Alf Otto Fagermo

Kristiansands herrelag i håndball har foreløpig møtt relativt enkel motstand i sesongoppkjøringen og i forrige runde av cupen ble det en overlegen 15-målsseier over Staal. I dag venter tøffere motstand i Herkules.

– De er et lag som nettopp har rykket ned fra 1. divisjon, så det er et lag vi absolutt bør slå. Men det blir spennende å se hvor mange spillere de har mistet og har igjen etter nedrykket, sier Sindre Rosseland Sørli til KRS247.

Han synes sesongoppkjøringen har vært tøff til tross for enkel motstand fordi det har vært mange kamper i det siste.

– Vi spilte cup i Follo nå i helgen som var og vi merket det på hele laget at det var mange som hadde blitt slitne etter de, sier Sørli som skal gjøre jobben fra backplass i årets sesong som starter hjemme mot Nøtterøy.

– Det blir en veldig spesiell kamp. Vi satser på fullt hus i Gimlehallen og de har jo Johnny Jensen på benken og rykket selv ned til 1. divisjon, sier Sindre Sørlie.

KIF sin trener, Tihomir Baltic, har gått offensivt ut med optimisme og Sørlie deler trenerens tanker om ambisjonsnivået foran årets sesong i 1. divisjon.

– Vi skal holde oss i divisjonen også håper vi på at vi skal kunne overraske litt mot flere av lagene, sier Sørli.

Første hjemmekamp spilles 13. september mot Nøtterøy i Gimlehallen. Og Kristiansand vant 29-25 mot Herkules i 3. runde-kampen i Skien i kveld.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer