Annonse

Overlegen seier til Vipers


Arkivfoto: Pål Lomeland

1479 tilskuere i Aquarama så at Vipers Kristiansand overkjørte nyopprykkede Rælingen og vant dagens eliteseriekamp med 40-19.

Ved pause ledet laget fra Kristiansand med bare fem mål, men etter pause var det nærmest bare et lag på banen. Vipers scoret 25 ganger, mens Rælingen bare klarte å sette ballen i mål ved ni anledninger.

Den svenske nyervervelsen, Ulrika Olsson ble lagets toppscorer med sine ni mål. Karin Weigelt fulgte deretter med syv scoringer. Keeper Sakura Hauge ble kåret til banens beste spiller.

– I dag gjør vi det vi gjør på trening. Vi løper, løper og løper. Vi åpner strålende, men får en periode der vi detter litt. I andre omgang løper vi hele tiden. Mange fikk spilletid i dag og spillar bra. Helhjertet og super laginnsats. Jeg er strålende fornøyd, sier Vipers-trener Gunnar Pettersen til NRK Sørlandet.

Dermed leder Vipers Grundigligaen med like mange poeng som Tertnes. Larvik er på 3. plass med tre poeng.

Neste kamp er søndag 20. september borte mot Sola.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer