Annonse

Ny storseier til Vipers


Foto: Vipers.no

Det ble aldri spennende mot Sola, som er nyopprykket fra 1. divisjon og Vipers Kristiansand står nå med tre seire av tre mulige og har fått en drømmestart på sesongen.

De rosa fra Kristiansand fikk også en fantastisk start på kampen og ledet hele 11-1 etter halvspilt 1. omgang. Til pause stod det overbevisende 22-9.

Etter hvilken virket det som Vipers sparte krefter frem mot den kommende hjemmekampen mot Glassværket i Aquarama på torsdag, for de lot Sola komme litt mer med i kampen foran egne fans i Åsenhallen. Men med 17 mål til hvert av lagene, ble det til slutt 39-26 til Vipers, som har scoret hele 107 mål på de tre første kampene.

Toppscorer ble igjen Ulrika Olsson med 10 mål for Vipers som også hadde en matchvinner i keeper Sakura Hauge, som var hovedårsaken til at de kunne lede med ti mål midtveis i 1. omgang.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer