KRS247.no

Henter værvarsel...

Ny seier til KIF

For andre søndag på rad klarte Kristiansand IF å sikre to nye, viktige poeng i 1. divisjon for menn. I Idda Arenda i dag ble Charlottenlund banket 25-22.

Og dagens beste spiller er nok uten tvil Sebastian Schultz Hansen som satte inn kampens første mål etter 2 minutter da hjemmelaget ble tildelt en sjumeter. Men til tross for at KIF scoret kampens første mål, var det laget fra Trøndelag som kom best i gang. KIF tok timeout etter snaue 13 minutters spill på stillingen 3-6 til Charlottenlund. Det hjalp på, for innen fem minutter hadde hjemmelaget tatt ledelsen og hadde et halvveis overtak på bortelaget, men to kjappe utvisninger sendte Charlottenlund tilbake i kampen og lagene gikk til pause på stillingen 11-12.

Etter hvilen fulgte lagene hverandre som skygger og delte på å være i ledelsen, men utover i omgangen begynte Charlottenlund å pådra seg tekniske feil og bomme på mål. Ved halvspilt 2. omgang stod det 18-16 til KIF og kampen endte til slutt 25-22.

Schultz Hansen ble kampens toppscorer med sju mål på ti forsøk, mens Øyvind Frigstad fikk satt seks mål på sju skuddforsøk. Dagens seier sendte KIF opp til en niendeplass og dermed over streken med ti poeng. De har en dårligere målforskjell enn Follo, men er likevel foran på grunn av innbyrdes oppgjør. 1. divisjon ledes fremdeles av Runar Sandefjord med 30 poeng.