Annonse

Ny seier for Vipers


Arkivfoto: Aleksander Ramsland

Januar avsluttet på samme måte som den begynte for Vipers Kristiansand, nemlig med seier. Dermed har de rosa lagt bak seg en tøff måned de absolutt kan være fornøyde med.

Vipers stod for en skikkelig maktdemonstrasjon i hjemmekampen mot Sola i Aquarama og ledet hele 7-3 etter halvspilt første omgang. Rogalendingene tok innpå litt, men klarte aldri å komme tilbake og etter 15-10 til pause, sa de rosa takk og farvel og vant til slutt med hele 14 mål med 36-22 som sluttresultat.

Dermed har Vipers slått Sola med 27 mål sammenlagt på to kamper denne sesongen. Med dagens seier ligger Vipers på 4. plass på tabellen med 20 poeng og én kamp mindre spilt enn Glassverket og Tertnes som ligger foran de på tabellen. Men det kan det bli en forandring på dersom Byåsen blir slått hjemme i Aquarama på onsdag.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer