Annonse

Myk start på to tøffe måneder


Arkivfoto: Pål Lomeland

Hverdagen kommer tidlig for Vipers Kristiansand som skal spille ikke mindre enn sju kamper i januar. Men de møter relativt lett motstand i den første kampen.

Den er mot nedrykksplasserte Nordstrand, som foreløpig har tapt alle sine ni første kamper i Grundigligaen. Før kampen kastes i gang i Aquarama i morgen, skal det også avholdes en høytidelig markering med ordfører Harald Furre til stede. Der skal Marta Tomac, Lynn Knippenborg og Jessy Kramer gjøre stas på som medaljevinnere i håndball-VM før jul.

Deretter venter en ganske tøff bortekamp mot tabellnabo Halden på onsdag før det vil gå slag i slag med minst en håndballkamp i uken frem til mars.

Dette er Vipers Kristiansand sine kamper i januar:

søndag 3. januar kl. 18:00: Nordstrand (h) – Grundigligaen
onsdag 6. januar kl. 19:00: Halden (b) – Grundigligaen
lørdag 9. januar kl. 18:00: Selgros Lublin (Polen) (h) – Cupvinnercupen
onsdag 13. januar kl. 19:00: Molde (h) – Grundigligaen
lørdag 16. januar kl. 18:00: Selgros Lublin (Polen) (b) – Cupvinnercupen
onsdag 20. januar kl. 19:00: Rælingen (b) – Grundigligaen
søndag 31. januar kl. 18:00: Sola (h) – Grundigligaen
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer