Annonse

Vipers møtte overmakten


Bilde fra sluttspillkampen mellom Vipers og Larvik i 2015. | Arkivfoto: Pål Lomeland

Larvik slo Vipers Kristiansand med 13 mål i den avgjørende semifinalen i sluttspillet i håndball. Med 56-49 sammenlagt er sluttspillet dermed over  for håndballjentene fra Kristiansand.

Vipers, som ledet med seks mål etter den første kampen, lå under med 21-7 til pause. Håpet om avansement for sørlandingene hadde allerede da fått seg en solid knekk for baugen. Vipers spiste seg litt innpå i deler av andreomgangen, men det hjalp ikke, selv om de til slutt vant omgangen med ett mål.

Tross tap i dag er trener Gunnar Pettersen er likevel fornøyd med lagets innsats over to sluttspillkamper.

– Hadde noen sagt at vi bare skulle tape med sju mål, da hadde jeg spurt hvor mye håndball de hadde sett. Det var overraskende, sier han til NRK Sørlandet.

Toppscorere for Vipers ble Vilde Kaurin Jonassen og Lynn Knippenborg med fem mål hver.

Serie- og cupmeister Larvik møter enten Glassverket eller Byåsen i sluttspillsfinalen. 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer