Annonse

Møter slovensk lag i kvartfinalen


Arkivfoto: Pål Lomeland

Vipers kvartfinalemotstander i cupvinnercupen kommer fra Slovenia og er et tidligere storlag med flere deltakelser i Champions League.

De rosa fra Kristiansand får hjemmekamp først den 20. eller 21. februar, med returkamp helgen etterpå. Daglig leder i Vipers, Terje Marcussen, ønsket seg mest av alt dansk motstand, men er godt fornøyd med å trekke Krim.

– Vi er egentlig veldig godt fornøyde. Et lag som har spilt så mange kamper i Champions League og har så godt renommé bør være veldig spennende, og det er det. Vi er kjempegodt fornøyd i Vipers i dag, sier Marcussen til KRS247.

Under pressekonferansen i forbindelse med trekningen i cupen, kommer det frem at Gunnar Pettersen er fornøyd med motstanderen Krim Mercator.

– Vi kan matche dem hjemme, men vi kan ikke forvente at vi slår dem sammenlagt. Men slår vi dem hjemme, kan alt skje, sier Pettersen ifølge Fædrelandsvennen.

Gunnar Pettersen har beskrevet laget som godt, men ikke like godt som tidligere. Økonomiske problemer har ført til nedskjæringer i klubben.

– Han mener vi bør komme på høyde med de. De er på nivå med Lublin, så vi bør kunne spille jevnt med de og ha som mål å gå videre, sier Marcussen.

Første kamp spilles lørdag 20. februar i Aquarama, og motsatt oppgjør spilles en uke senere.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer