Annonse

Mener feil ødela mot Vipers


Madeleine Hilby, Tertnes. Foto: Alf Otto Fagermo

Madeleine Hilby ble naturlig nok Tertnes sin toppscorer med ni mål på tolv forsøk, men det holdt ikke for laget fra Bergen som hadde håp om å nærmest sikre fjerdeplassen.

– Vi hadde for mange personlige feil, sier Hilby til KRS247.

De fikk en marerittstart på kampen og kom under 3-0 allerede før to minutter hadde blitt spilt.

– Det var de tekniske feilene som avgjorde for oss i starten, sånn at de fikk mange kontringsballer og kom opp i tre-fire mål, og de holdt de på nesten hele kampen, sier hun.

Der første omgang startet på verst tenkelig måte for Tertnes, ble det desto helt motsatt etter hvilen og Madeleine Hilby tror de ikke var dyktige nok til å holde på presset de startet med etter pause.

– Vi kom ikke helt inn i kampen og vi satte ikke helt inn de skuddene som vi burde, sier skytteren som tror de må rydde opp umiddelbart for å unngå at Vipers snapper fjerdeplassen foran nesen på laget fra Bergen i siste liten.

– Vi må bare begynne på trening, og sette standarden der, sier Hilby.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer