KRS247.no

Henter værvarsel...

Mellomfornøyd med fjerdeplass

Sportslig leder i Vipers Kristiansand, Peder Langfeldt var fornøyd med at de i går kveld kunne avslutte seriespillet med en seier, men han legger ikke skjul på at tabellplasseringen burde vært høyere.

– Vi tok de poengene som gjorde at vi havnet der, noen få poeng ned og noen få poeng opp. Men vi har likevel gjort en bra sesong i e-cup og det er jo et sluttspill igjen, så alt i alt kan vi gjøre en god sesong, sier Langfeldt til KRS247.

Drømmesituasjonen for Vipers er et fullsatt Aquarama. De tre siste hjemmekampene har tilskuerantallet vært på mellom 1000 og 1500 og den sportslige lederen tror kamptidspunktet har hatt mye å si for det labre oppmøtet.

– Dagens kamp var jo en litt uten nerve, også gikk den onsdag klokken seks, som er gjerne en time for tidlig. Da er det ikke alle som rekker å komme. For oss passer det aller best med kampstart klokken syv på onsdager og på søndager ønsker vi å spille klokka seks. Men det har jo også litt med hvor betydningsfull kampen er, forklarer Langfeldt.

Etter årets sesong forsvinner viktige spillere som blant annet Lynn Knippenborg, men de har gjort flere store signeringer som blant andre landslagsspiller Linn Jørum Sulland. Peder Langfeldt tror Vipers kommer til å fremstå sterkere neste sesong.

– Det har vi stor tro på. Det gjenstår å se om totaliteten i de vi mister kontra de vi får inn gjør at vi blir enda bedre, sier han.