KRS247.no

Henter værvarsel...

Medalje er fortsatt mulig

Mot Byåsen ble forsvarsspillet avslørt som svakt, og Vipers fikk stryk når de hadde muligheten til å klatre til andreplass. Likevel er Pettersen optimistisk med tanke på medaljemulighetene for klubben.

– Vi har hatt en lang rekke seire nå. Da må vi tåle et tap. Vi er ikke så bortskjemte her på Sørlandet at det bare er å hente poeng uansett hvem det gjelder. Så at ett tap skal ta fra oss troa på at det fortsatt er mulig å ta medalje? Det skal det ikke gjøre, sier Pettersen til KRS247.

Han var klar over at klubben kom inn i en tøff periode nå med omkampen mot Byåsen, bortekamp mot Glassverket og hjemmekamp mot Larvik. Han håper at klubben kan få med seg to poeng fra de to neste kampene.

– På papiret er det størst sjanse i Drammen, selvsagt. Vi får ha trua uansett hvordan dette ender, men det hadde vært greit med to av de fire poengene.

Forsvaret var svakt mot Byåsen. Viperstrener Gunnar Pettersen innrømmer at Byåsen var altfor gode for Vipers slik de fremstod i går. Men han var bekymret for forsvarsspillet allerede i hjemmekampen mot Sola.

– Til tross for en klar seier det så synes jeg det skurret forsvarsmessig, men det gjør det fra tid til annen. Når man leder så klart så kan det også ha litt med å gjøre at spillerne blir litt mindre konsentrerte. Når det er sagt så møtte vi et Byåsen som kanskje ikke har vært bedre på mange år.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/245413155″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]