Annonse

Må vinne mot Haslum


Arkivfoto: Alf Otto Fagermo

KIF er nødt for å ta to poeng i sesongavslutningen for å holde liv i håpet om å beholde plassen i 1. divisjon. For etter gårsdagens 21. serierunde er det utrolig jevnt i bunnen av tabellen.

Kristiansand IF reiste til Nye Loen på Nærbø i går og kunne ha gjort det spennende i toppen av tabellen også med minst ett poeng mot et opprykksjagende hjemmelag. Istedet rotet de bort den muligheten til tross for at KIF klarte å holde Nærbø til 15-15 etter 30 spilte minutter. Nok en gang var det en keeper som ble kåret til dagens beste for de hvite og blå fra Kristiansand, for anledningen Markus Nilsen siden Adin Sehovic er ute med skade resten av sesongen.

Toppscorer hos KIF ble nok en gang Sebastian Schultz Hansen med tre spillemål og tre fra sju meter. Men når Steffen Stegavik setter inn 11 mål totalt og Nærbøs beste, Andreas Horst Haugseng, scorer sju, var det effektiviteten som seiret og nivåforskjellen ble merkbar utover 2. omgang. Kampen endte til slutt 29-24 og Nærbø kunne feire opprykk til Eliteserien neste sesong.

Follo kunne skjøvet KIF ned under streken hadde det ikke vært for at de tapte borte mot Herulf Moss 20-19.

Når Haslum gjester Gimlehallen neste søndag, vil KIF sin videre skjebne i 1. divisjon helt og holdent bestemmes der. Skulle det bli hjemmeseier etter uavgjort, beholder KIF sin 9. plass, men skulle det bli tap, blir det nedrykk.

Samtidig spiller Follo hjemmekamp mot Lillestrøm og de ønsker selvfølgelig å gjøre det de kan for å avslutte med stil. Både Follo og Haslum står med 12 poeng mot KIFs 13.

Begge kampene spilles søndag 25. mars kl. 16:00.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer