Annonse

– Må vinne disse kampene også


Foto: Alf Otto Fagermo

Viperstrener Kenneth Gabrielsen holder sitt eget lag som favoritter og mener det er viktig at klubben må innfri med favorittstempel, særlig når klubben har plukket poeng i vanskelige bortekamper fra før.

– Skal du være med i toppen må du vinne de kampene her også. Det like viktig som å vinne de tøffe bortekampene og de tøffe hjemmekampene. Alle poeng er like viktige, sier Gabrielsen til KRS247.

Vipers møter Stabæk i kveld, og det er et lag som har 7-8 spillere som holder veldig høyt nivå. Det er felles for veldig mange lag i toppen av norsk kvinnehåndball. Derfor har mye handlet om Vipers i inngangen.

– Vi har mye ferdigheter i laget. Så lenge vi klarer å få ut de ferdighetene så kan vi slå Stabæk.

Men det tas ikke lett på oppgaven. Stabæk kommer til Kristiansand med senkede skuldre uten forventninger utenfra.

– Det viktigste for oss er at vi demmer opp de kvalitetene som er i laget der. Klarer vi det, tror jeg det skal gå ganske fint.

Kampstart i Aquarama er klokka 1830.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer