Annonse

Må få alt til å sitte på lørdag


Foto: Alf Otto Fagermo

Det tok 19 dager etter cupfinaleseieren før det ble en ny opptur for Vipers mot tabelljumbo Glassverket i Aquarama onsdag. De ble slått 34-17 i en kamp som viste at de rosa trengte en seier etter én uavgjort og to tap på de tre siste.

– Det er en fin seier dette. Vi prøvde å spille litt med et merke, for det er kanskje noe vi må gjøre mot Lada, og vi rullerer godt på laget, så fornøyd med det, sier Vipers-trener Kenneth Gabrielsen til KRS247.

I og med at både Byåsen, Larvik, Tertnes og Storhamar vant sine kamper, så var denne seieren viktig for at Vipers fortsatt skulle beholde ledelsen i serien.

– Det er godt å vinne, det er godt og betryggende, mye bra som blir gjort i dag. Vi vil mye, men vi må bare roe oss litt mer ned, så går det enda bedre, forklarer Gabrielsen og trekker frem kontraspillet som en av tingene som fungerte godt mot hans gamle klubb.

Men lørdag venter en adskillig tøffere motstand. Da venter Lada i en fullstappet hall i byen Togliatti, snaue 100 mil øst for Moskva. Laget fra Russland leder gruppe B i EHF-cupen med to seire av to mulige.

– Skal vi vinne der så må alt sitte. Da må vi være kyniske og ekstremt taktiske. Det er et veldig, veldig godt lag og det er en tøff bortebane. Det er umulig å kommunisere i hallen, det er smekkfullt og en akustikk som er helt unormal, sier Kenneth Gabrielsen.

Kampen mot Lada på lørdag har avkast klokken 16:00 norsk tid. Lada er forøvrig også neste motstander for de rosa, hjemme i Aquarama neste lørdag, den 27. januar kl. 17:00.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer