KRS247.no

Henter værvarsel...

Lunde-Borgersen legger opp

Kristine Lunde-Borgersen gir seg som spiller på toppnivå, for å tre inn i trenerteamet i Vipers Kristiansand.

35-åringen har signert en toårskontrakt og skal lede laget som assistenttrener sammen med Gunnar Pettersen fra og med kommende sesong.

– Det er klart at dette blir helt annerledes enn å være spiller, men samtidig tror jeg vi har definert arbeidsoppgavene på en grei måte. Mitt hovedansvar vil være å arbeide på individnivå, sier Lunde-Borgersen til KRS247.

Hun takker dermed av en lang og imponerende karriere som inneholder 181 landskamper, OL-gull, VM-gull, EM-gull, Champions League-gull, blant mye annet.

Med både Kristine Lunde-Borgersen og Gunnar Pettersen i trenerteamet, vil Vipers Kristiansand dermed få et av de mest spennende og erfarne trenerteamene i Norge, skriver klubben i en pressemelding.

Lunde-Borgersen vil få en rolle som assistenttrener med et særskilt ansvar for å følge opp enkeltspillere slik at flere kan nyte godt av hennes lange erfaring som spiller på både klubb- og landslag. Vipers Kristiansand er sterk i troen på at det er strategisk riktig å sette inn ekstra ressurser for å utvikle toppspillere på Sørlandet. Dette er et viktig ledd i arbeidet med å bli et stabilt topplag i Norge, heter det i pressemeldingen. Stoler på oss når det gjelder å flytte rengjøring i Stockholm! www.flyttstädningistockholm.nu Vi tilbyr billige og profesjonell fjerning rengjøring i Stockholmnmed med 100% fornøyd-kunde-garanti.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/206542939″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]