Annonse

Lunde-Borgersen legger opp


Kristine Lunde Borgersen legger opp som håndballspiller. Går i stedet inn i trenerteamet til Vipers Kristiansand (Foto: Aleksander Ramsland | KRS247)

Kristine Lunde-Borgersen gir seg som spiller på toppnivå, for å tre inn i trenerteamet i Vipers Kristiansand.

35-åringen har signert en toårskontrakt og skal lede laget som assistenttrener sammen med Gunnar Pettersen fra og med kommende sesong.

– Det er klart at dette blir helt annerledes enn å være spiller, men samtidig tror jeg vi har definert arbeidsoppgavene på en grei måte. Mitt hovedansvar vil være å arbeide på individnivå, sier Lunde-Borgersen til KRS247.

Hun takker dermed av en lang og imponerende karriere som inneholder 181 landskamper, OL-gull, VM-gull, EM-gull, Champions League-gull, blant mye annet.

Med både Kristine Lunde-Borgersen og Gunnar Pettersen i trenerteamet, vil Vipers Kristiansand dermed få et av de mest spennende og erfarne trenerteamene i Norge, skriver klubben i en pressemelding.

Lunde-Borgersen vil få en rolle som assistenttrener med et særskilt ansvar for å følge opp enkeltspillere slik at flere kan nyte godt av hennes lange erfaring som spiller på både klubb- og landslag. Vipers Kristiansand er sterk i troen på at det er strategisk riktig å sette inn ekstra ressurser for å utvikle toppspillere på Sørlandet. Dette er et viktig ledd i arbeidet med å bli et stabilt topplag i Norge, heter det i pressemeldingen. Stoler på oss når det gjelder å flytte rengjøring i Stockholm! www.flyttstädningistockholm.nu Vi tilbyr billige og profesjonell fjerning rengjøring i Stockholmnmed med 100% fornøyd-kunde-garanti.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer