KRS247.no

Henter værvarsel...

Krim og Skrim de neste dagene

Vipers har hatt en tung periode i det siste med flere tap på rad i hjemlig serie, men med et lyspunkt i kvartfinalen i cupvinner-cupen hjemme mot Krim. Nå er første hinder Krim på bortebane, før Skrim Kongsberg venter på hjemmebane. Daglig leder Terje Marcussen forventer seier i én av kampene.

Bortekampen mot Krim blir nok i tøffeste laget, tror Marcussen.

– Det blir tøft. Vi burde nok hatt de seks målene vi hadde i midten av andre omgang med oss dertil, tilsvarende det vi hadde med til Lublin i forrige runde. Jentene må overgå seg selv for å kunne gå videre. Krim er ganske mye bedre hjemme enn borte. Det skal noe til for at vi tar oss til semifinalen.

– Men var semifinalen noe mål for i år da?

– Det var jo ikke det. I europacupen er vi jo langt foran vår målsetning. Nå har vi slått to Champions League-lag hjemme i europacup, og det får være beholdningen. Det er langt foran planen som er lagt foran sesongen. Så har vi underprestert i serien, med at vi ikke er i medaljeposisjon i øyeblikket.

Vipers’ daglige leder ser frem mot kampen mot et lag på nedre halvdel.

– Mot Skrim på hjemmebane skal vi vinne. Det gikk bra der oppe i høst, men nå kjemper de for livet for å unngå å rykke ned. Det er også en ny kamp igjen, men der må vi levere!

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/249013612″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]