Annonse

Krim og Skrim de neste dagene


Daglig leder i Vipers, Terje Marcussen. | Foto: Helge Martin Markussen

Vipers har hatt en tung periode i det siste med flere tap på rad i hjemlig serie, men med et lyspunkt i kvartfinalen i cupvinner-cupen hjemme mot Krim. Nå er første hinder Krim på bortebane, før Skrim Kongsberg venter på hjemmebane. Daglig leder Terje Marcussen forventer seier i én av kampene.

Bortekampen mot Krim blir nok i tøffeste laget, tror Marcussen.

– Det blir tøft. Vi burde nok hatt de seks målene vi hadde i midten av andre omgang med oss dertil, tilsvarende det vi hadde med til Lublin i forrige runde. Jentene må overgå seg selv for å kunne gå videre. Krim er ganske mye bedre hjemme enn borte. Det skal noe til for at vi tar oss til semifinalen.

– Men var semifinalen noe mål for i år da?

– Det var jo ikke det. I europacupen er vi jo langt foran vår målsetning. Nå har vi slått to Champions League-lag hjemme i europacup, og det får være beholdningen. Det er langt foran planen som er lagt foran sesongen. Så har vi underprestert i serien, med at vi ikke er i medaljeposisjon i øyeblikket.

Vipers’ daglige leder ser frem mot kampen mot et lag på nedre halvdel.

– Mot Skrim på hjemmebane skal vi vinne. Det gikk bra der oppe i høst, men nå kjemper de for livet for å unngå å rykke ned. Det er også en ny kamp igjen, men der må vi levere!
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer