Annonse

Klarte ikke å seire i Slovenia


To måls forsprang var ikke nok for Vipers til å vinne på bortebane mot Krim Mercador i cupvinnercupen. Dermed endte cupeventyret med kvartfinale denne gangen.

Det ble 30-20 til Krim og Mirjeta Bajramoska og Marija Obradovic ble hjemmelagets toppscorere med seks mål hver, mens Hanne Adve scoret flest mål for Vipers med fem.

Det gamle storlaget viste hvorfor de er et fryktet lag å møte hjemme og ledet med hele seks mål til pause med stillingen 14-8. Etter hvilen kom de opp i en ledelse på ni mål, og slapp Vipers litt inn i kampen igjen, men ikke nærmere enn en ledelse på fem mål.

Krim går dermed til semifinalen i cupvinnercupen med 57-49 sammenlagt.

Dermed har laget fra Kristiansand bare vunnet en av kampene så langt i februar og vist en form som er så å si stikk motsatt av hva de viste i januar.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer