KRS247.no

Henter værvarsel...

Klarer ikke kose seg på kamp

Det er veldig sjelden kost at Terje Marcussen koser seg på Viperskamp. Vipers må lede med 8-10 mål for at daglig leder i klubben klarer å slappe av. Kampen mot Larvik kan fort bli en ny prøvelse for Marcussen.

– Hvis vi ikke kommer 5, 8 til ti mål foran så synes jeg kamper er vonde, forteller Marcussen til KRS247.

Sånn har han det nesten hver kamp. Heldigvis er det mye annet som er gøy med Vipers. Vi finner Marcussen i Aquarama mens det rigges til håndballkamp, og ledelsen i klubben er alle i sving. Den karismatiske daglige lederen fleiper med at han nok burde hatt flere slike fysiske økter som dette. Det går lett for ham å vitse nå, timer før kamp. Når det begynner å nærme seg kampstart, får pipen en helt annen lyd.

– Innimellom smertes det litt å se kamper når det butter litt imot. Vi er så engasjerte i dette at hvis det ikke gjør vondt så har vi ikke den følelsen vi skal ha. Klubbfølelse. Vi ønsker så inderlig at dette laget skal vinne noe.

Men samtidig er det veldig stas å få et av verdens aller beste håndballag på besøk.

– Denne kampen er som en cupfinale i fotball. Det er høydepunktet å møte Larvik på hjemmebane.

– Hvordan vekter man satsingen sin i Vipers når man på den ene siden skal nærme seg Larvik og på den andre siden være resultatorienterte mens det pågår?

– Vi skal være realistiske. Larvik er et bedre lag enn oss i øyeblikket. De er med i Champions League og har mange, mange gode spillere. Men det er så viktig for oss å få den andreplassen med tanke på Champions League-kvalifiseringen. For da møter du ikke Larvik før i en eventuell sluttspillfinale.

Hør hele intervjuet i spilleren under.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/302094537″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]