Annonse

KIF kan bli toppidrettsatsing ved UiA


Fra spillermøtet tirsdag kveld FOTO: Hallgeir Oftedal

I går meddelte KIF håndball og Universitetet i Agder at dersom klubben rykker opp til 1. divisjon og etablerer seg på øvre halvdel, vil spillerne kunne delta i universitetets toppidrettssatsing.

Det fortalte Unni Segberg, som er toppidrettskoordinator på Universitetet i Agder, på et møte med seniorspillerne i KIF Håndball tirsdag kveld.

– Toppidrettsutøverne må enten være landslagsdeltakere eller delta i idretter på øverste nivå. Rykker KIF opp til 1. divisjon etter årets sesong og etablerer seg i den øvre del av tabellen, innlemmer vi spillerne i toppidrettssatsingen på universitetet, fortalte Segberg på møtet.

Klubbutvikler Svein Tønnesen sier til KRS247.no at et slikt samarbeid var på sin plass når man tar høyde for antallet studenter som utgjør A-stallen fra år til år.

Hør hele intervjuet her.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar