KRS247.no

Henter værvarsel...

Kan senke skuldrene de tre siste

Det gjenstår fortsatt tre kamper i 1. divisjon i håndball for Kristiansand IF, men forberedelsene inn mot lørdagens hjemmekamp mot opprykkjagende Runar Sandefjord blir roligere etter at plassen i divisjonen ble sikret etter 32-31 mot Nærbø på Nye Loen på søndag.

– Det var en stor lettelse. Vi hadde jo et lite knepp ned til de andre lagene, så selvfølgelig glad for å sikre plassen til neste år. Med seieren der slipper vi å få det jaget etter å måtte ta poeng i de neste kampene, sier Sebastian Schultz Hansen til KRS247.

Laget hans ligger i øyeblikket på en sjuendeplass, som er en plassering lavere enn hva de endte på i fjor og Hansen er klar på at årets sesong kunne vært bedre.

– Vi har vært litt uheldige med skader på sentrale spillere, som har gjort at vi i enkelte kamper ikke har gjort det like godt. Vi har blant annet mistet ni poeng til lag som ligger under oss, så til neste år må vi greie å hente inn mer poeng der for å kunne være med i opprykkskampen, sier Hansen som bekrefter at de har som mål å rykke opp til Grundigligaen allerede neste sesong.

– Hva er dere fornøyd med fra årets sesong?
– Vi er gode på bortebane og det er noe å bygge videre på. Ellers så har det kommet tilskudd fra Randesund som har hjulpet veldig på spillerstallen. Og vi ser at vi må bygge videre på den treningskulturen vi har fått til nå og det er vi veldig fornøyde med, sier Hansen.

Motstanderen i sesongens nest siste hjemmekamp er Runar Sandefjord, som ligger på 4. plass, bare ett poeng bak 3. plassen som gir kvalifisering til Grundigligaen.

– Kampen blir tøff. De har veldig lyst på opprykk, nå vant vi mot de sist og er sugne på å ta to poeng hjemme mot de også, sier Sebastian Schultz Hansen.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/312686194″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]