KRS247.no

Henter værvarsel...

Kan bli blant Norges beste

Nå på lørdag spiller Randesund ILs G18-lag om plass i Lerøyserien, der landets 16 beste guttelag møter hverandre. Laget har forberedt seg til helgens kamper helt siden i april.

– Fra sesongslutt startet forberedelsene. Vi har trent godt i sommer, vært på treningsleire og spilt treningskamper for å terpe på det vi må bli bedre på, sier midtback Kristian Thyssen.

Randesunds lag er et ungt lag, med bare fire spillere som fyller 18 år i år. Det unge laget skal ut i kamper mot G18-lagene til Charlottenlund fra Trondheim og Champions League-klubben Elverum.

– Vi vet at Elverum hadde et godt lag i Lerøy i fjor. Vi har også spilt mot 98-laget til Charlottenlund tidligere, og de har hatt gode lag tidligere. Likevel er vi litt usikre på hva som møter oss, forteller venstre- og midtback Alexander Øynes.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/228659817″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]