Annonse

Kan bli blant Norges beste


Kristian Thyssen og Alexander Øynes. | Foto: Bendik Tjøsvoll

Nå på lørdag spiller Randesund ILs G18-lag om plass i Lerøyserien, der landets 16 beste guttelag møter hverandre. Laget har forberedt seg til helgens kamper helt siden i april.

– Fra sesongslutt startet forberedelsene. Vi har trent godt i sommer, vært på treningsleire og spilt treningskamper for å terpe på det vi må bli bedre på, sier midtback Kristian Thyssen.

Randesunds lag er et ungt lag, med bare fire spillere som fyller 18 år i år. Det unge laget skal ut i kamper mot G18-lagene til Charlottenlund fra Trondheim og Champions League-klubben Elverum.

– Vi vet at Elverum hadde et godt lag i Lerøy i fjor. Vi har også spilt mot 98-laget til Charlottenlund tidligere, og de har hatt gode lag tidligere. Likevel er vi litt usikre på hva som møter oss, forteller venstre- og midtback Alexander Øynes.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer