KRS247.no

Henter værvarsel...

Jakter andre strake seier

KIF har muligheten til å vinne to kamper på én uke når Nærbø gjester Idda Arena på lørdag. For de hvitkledde tok en skikkelig sliteseier mot Lillestrøm søndag på bortebane.

– Det var en kamp vi kontrollerte veldig bra i 1. omgang, men som endte opp med å bli vanvittig spennende mot slutten. Vi leder med fem til pause og spiller en god 1. omgang, og de kommer inn i kampen igjen, det blir jevnt og det står om mål på slutten der, egentlig en litt sånn sekundstrid, der de gjør en stor teknisk feil og vi ender opp med å avgjøre kampen og vinne med to, forteller KIF-kaptein Sindre Rosseland Sørli til KRS247.

Kampen i Skedsmohallen endte 25-23 til KIF som tok sin tredje seier totalt denne sesongen. Nå på lørdag tar de imot Nærbø som ligger på en foreløpig 2. plass i 1. divisjon med 14 poeng.

– Det er et krigerlag. De har vist både på håndballbanen og på «71 grader nord» at de kriger så det synger, og de fyller jo «fjøset» der borte hver kamp. De har over 1.000 tilskuere og har en vanvittig entusiasme i laget, det er mange unge gutter. Så det er et lag som kriger veldig og som jobber steinhardt med unge spillere, så det er et tøft lag å møte, sier kapteinen som håper at de kan fylle Idda og la laget fra Jæren møte en hvit vegg når første avkast går lørdag kl. 16:00.

Hør mer her.